chatmodell cim CHATMODELL
                      Ügynökség

 

 chatmodell cim CHATMODELL
           Ügynökség

Információk a webkamerás chatmodellkedésről

Így is hallhattál már róla: WEBKAMERÁS MODELL, CHATMODELL, WEBKAMERÁS STÚDIÓ, WEBCAM STÚDIÓ, WEBKAMERÁS MUNKA, MUNKA OTTHON, WEBCAM MUNKA.
 

Mit kell pontosan csinálni?

Élő adásban chat felületeken keresztül chatelsz parner weboldalaink vendégeivel a világ minden részéről, akik magas percdíjakat fizetnek azért, hogy láthassák a kameraképedet és beszélgethessenek veled. Neked chatelned, beszélgetned kell a vendégekkel és teljesíted a kéréseiket, természetesen ésszerű határok közé szorított szabályok szerint. Ugye milyen egyszerű?

Vannak vendégek, akik csak beszélgetni szeretnének, a legtöbben pedig kíváncsiak rád jobban is. Hogy mennyit mutatsz meg magából és a szabályok betartása mellett milyen kéréseket teljesítesz, az csak rajtad múlik, semmi sem kötelező. Fontos azonban tudni, hogy a meztelenség alap követelmény! Ezért a munka erotikus jellegű!


A munka teljesen biztonságos, hiszen a munkát művészneveken végzed, valós nevedet országodat, lakhelyedet és semmilyen privát információt a vendégek soha nem tudnak meg rólad. A látogatók ország szerint letilthatók, így attól sem kell tartanod , hogy ismerőseid rád találnak az interneten.

Az inkognitó és a diszkréció 100%-osan garantált!

Nagyon fontos, hogy itt csak virtuális ismeretségeket kötsz, tehát a vendégekkel soha semmilyen fizikai kontaktusba nem kerülsz!

Ez nem call-girl munka vagy prostitúció, hanem egyszerű színészkedés,
csevegés és modellkedés az interneten keresztül!

Cégünk és üzleti partnereink által olyan világvezető weboldalakon kapsz megjelenítési lehetőséget,amelyeket naponta 5 millió felhasználó látogat! Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a legjobb kereseti lehetőséget biztosítjuk számodra! A magas kereset a megfelelő munkavégzéssel garantált! Segítségünkkel és támogatásunkkal egyik napról a másikra a világ vezető internetes weboldalain lehetsz ismert és nagyon jól kereső modell.

Egyedülállóan magas, európai színvonalú jövedelmet és könnyű, biztos, legális keresetet nyújtó lehetőséget kínálunk!

Mire van szükséged?

Számítógép
Szélessávú internet kapcsolat
Webkamera (webkamera vétel előtt mindenképp kérd tanácsunkat!

 


chatmodell cim